Our Northernmost Life (Show)

Where the world ends... There starts our life!

"Our Northernmost Life" er en unik forestilling fremført av lokale unge artister. Forestillingen har fått strålende  mottagelse og er rangert som nummer 1 på TripAdvisor i Nordkapp. Showet tar deg med på en rørende, morsom og autentisk reise gjennom livet med Nordpolen som nærmeste nabo. Lær om lokalbefolkning, kultur og historie, og bli med på en hjertevarm, engasjerende og morsom opplevelse!

Forestillingen gir deg et levende og underholdende innblikk i stedet og livet lengst mot nord. Du får oppleve fiskeri, samfunnsliv, samisk historie, krigen og evakueringen, kulturen, turismen, vær og vind. Alt fortalt gjennom sang, dans og fortellinger, fylt av humor og underholdning.

Forestillingen spilles på Perleporten Kulturhus,  opprinnelig det gamle bedehuset i Honningsvåg, i dag et restaurert og levende kulturhus midt i sentrum av Honningsvåg.

Kafé med servering, hjemmelagede kaker og byens beste vafler. Terrasse med fantastisk utsikt over indre havn. Alle rettigheter.

Manus/musikk: Øystein Skårset
Regi: Øystein Skårset/ Mikkel Gaup

Varighet: 40 min.
Forestillingen spilles på engelsk.

Møtested: I sentrum av Honningsvåg - Storgata 19.

 

Bilder fra tidligere sesonger:

Show1

Show2

Trykk her for flere bilder.

Adresse

  • Gate: Storgata 19
  • Postnr.: 9750
  • Sted: Honningsvåg

Kontakt

  • Telefon: +47 99515843
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del med andre

På kartet

Fyll inn din adresse under og så viser vi deg korteste veien til oss