Stappan Sjøprodukter

Arktisk mat, overnatting og safari

Hos Stappan Sjøprodukter finner du eksklusivt utvalg av produkter og tjenester som:

Fiskerestaurant "Terassen"
Her får du oppleve havets delikatesser og lokale frukter i et perfekt maritimt miljø i sjøkanten ute på terrassen, eller inne i vår restaurant med god utsikt til fuglefjellet Stappan. Restauranter er utstyrt for konferanser og har alle rettigheter både inne og ute 

Sesong/åpningstid:                                        
1 Jun – 28 Aug, daglig 13.00-20.00.

Skulle det være ønskelig med servering utenom opningstidene kan dette gjøres etter avtale. Grupper på minimum 6 personer.

Overnatting
Velkommen til et uforglemmelig opphold i sine leiligheter. De tilbyr tre nyoppussede leiligheter, alle med utsikt mot fuglefjellet Stappan og Gjesvær havn.

Leilighetene i Nygårds vegen har begge satelitt tv og internett.

Fiskeutsalg 
Stappan Sjøprodukter har en småskalabedrift som blandt annet satser på fiskeprodukter av høy kvalitet. Dette oppnår vi med å produsere fisken samme døgn som den er fisket. For no sikre kvaliteten videre legger de stor vekt på god hygiene, sikker kjøling / frysing og emballering.

Det meste av våre produkter blir vaccummert. Dette sikrer smak og holdbarheten betraktelig. Vi startet opp i år 2000, da med produksjon av tørrfisksnacks i 30 grams poser. Senere er det blitt noen flere produkter

Havfisketurer 
De tilbyr fiske i et av verdens mest fiskerike havområde. Fiskegrunnene utenfor Gjesvær er svært rike og fiskeværet er basert på denne rikdommen.

Kongekrabbesafari 
Turen starter Stappans egen flytebrygge og de legger kursen mot Tufjorden hvor de på forhånd har satt ut kongekrabbe-teiner. Turen til Tufjorden tar ca 15 minutter. Her drar dere teinen for hand fra ca 110 meters dyp. Krabbene taes ut for så å sette teinen  ut igjen før dere fortsetter tilbake til Stappan Sjøprodukter og Terassen restauran som har grytene klare for å legge krabbeleggene i det kokende vannet for deretter tilberede et "kongemåltid"

Fuglesafari - stappan naturreservat
Fuglesafari er et cruise i Gjesværs skjærgård til forskjelligefuglekolonier ute i fuglefjellet Stappan.Turen tar ca1,5 timer,eller en time hvis du har valgt en slik tur.

En fantastisk naturopplevelse blant millioner av fugler, i et landskap man ikke finner maken til. Stappan naturreservat er et av Europas største fugleparadis og de kan ta deg tett opp til mange av artene, slike som lundefugel, skarv, lomvi, alke, havsule, havhest, havørn, med flere.

 

Adresse

  • Gate: Kobbnesvegen 8
  • Postnr.: 9765
  • Sted: Gjesvær

Kontakt

  • Telefon: +47 95 03 77 22
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del med andre

På kartet

Fyll inn din adresse under og så viser vi deg korteste veien til oss