Vil du jobbe -

• med å hjelpe eventyrlystne og reiseglade mennesker fra hele verden?

• få prøve ut dine språkkunnskaper og

• med å ønske velkommen til Magerøya og Nordkapp?

Da bør du lese videre!


Vi søker etter en nyskapende service manager til Travellers Point – den offisielle turistinformasjonen i Nordkapp.

Evner du å begeistre, skape reiselyst, brenner for alt det som Magerøya og Finnmark står for og vil gjøre hele regionen til en reise verdt? da skal du jobbe sammen med oss! Ta i mot besøkende fra hele verden og gi dem de beste opplevelser som vi har å by på!

 

Hovedformålet med prosjektet ”Spor mot nord” er for å møte de veifarende gjestenes behov for å kjenne seg ivaretatt og velkommen når de reiser til Nordkapp, og ikke minst bygge gode og riktige forventninger til den store opplevelsen. Grunntanken er nærmere beskrevet i punkt 7 i Masterplan for Nordkapp Kommune 2014 – 2025. 


Det er enkelt å legge inn en bedrift på våre nettsider. Det er faktisk gjort på 1-2-3, og vi har laget en liten "bruksanvisning" for hvordan det gjøres. Du trenger verken brukernavn eller passord.


Det er enkelt å legge inn en bedrift på våre nettsider. Det er faktisk gjort på 1-2-3, og vi har laget en liten "bruksanvisning" for hvordan det gjøres. Du trenger verken brukernavn eller passord.


I et samarbeid med Boreal har vi gleden av å informere om Nordkappekspressen - det vil si 6 daglige bussavganger til Nordkapp.


Siden 2011 har reiselivsaktører, HHI, kulturorganisasjoner, politikere og Nordkapp Kommune jobbet med reisemålsutvikling. Reisemålsutvikling handler om å ha et helhetsperspektiv, der næringsutvikling og vekst er basert på det markedet vil ha.


Årets brosjyre har ankommet fra trykkeriet og er lagt ut i turistinformasjonen. Brosjyren er også klar for nedlasting.

Vi har hatt gleden av å levere de nye nettsidene til Sápmi Park i Karasjok. Nettsidene er en smakebit av hva du kan oppleve i hjertet av Finnmark, og vi håper dette bidrar til økt reiselyst også innad i fylket.


Våre nettsider har bokstavelig talt gått ut på dato. Derfor er nye sider under utvikling. Vi har kommet så langt at de nye sidene allerede er publisert på internett.


Turistinformasjonen vil i sommer drives av Kaja, Anneli og snart også Siri, i tillegg til ekstrahjelp.


Dette er vårt første nyhetsbrev på svært lang tid. Vi befinner oss i en oppbyggingsfase hvor mange ting skjer, og mye er under utvikling. Dette vil i stor grad påvirke dere som aktører og partnere, derfor er vi opptatt av å holde dere informert. Av den grunn er det gledelig at vi har fått et system for nyhetsbrev på plass.

Underkategorier