Spor mot nord

 

Hovedformålet med prosjektet ”Spor mot nord” er for å møte de veifarende gjestenes behov for å kjenne seg ivaretatt og velkommen når de reiser til Nordkapp, og ikke minst bygge gode og riktige forventninger til den store opplevelsen. Grunntanken er nærmere beskrevet i punkt 7 i Masterplan for Nordkapp Kommune 2014 – 2025. 

Les mer: Spor mot nord

Reisemålsprosessen


Siden 2011 har reiselivsaktører, HHI, kulturorganisasjoner, politikere og Nordkapp Kommune jobbet med reisemålsutvikling. Reisemålsutvikling handler om å ha et helhetsperspektiv, der næringsutvikling og vekst er basert på det markedet vil ha.

Les mer: Reisemålsprosessen

Sapmi Park

Vi har hatt gleden av å levere de nye nettsidene til Sápmi Park i Karasjok. Nettsidene er en smakebit av hva du kan oppleve i hjertet av Finnmark, og vi håper dette bidrar til økt reiselyst også innad i fylket.

Les mer: Sapmi Park

Vårløsning


Dette er vårt første nyhetsbrev på svært lang tid. Vi befinner oss i en oppbyggingsfase hvor mange ting skjer, og mye er under utvikling. Dette vil i stor grad påvirke dere som aktører og partnere, derfor er vi opptatt av å holde dere informert. Av den grunn er det gledelig at vi har fått et system for nyhetsbrev på plass.

Les mer: Vårløsning

Underkategorier

Innlogging