Siden 2011 har reiselivsaktører, HHI, kulturorganisasjoner, politikere og Nordkapp Kommune jobbet med reisemålsutvikling. Reisemålsutvikling handler om å ha et helhetsperspektiv, der næringsutvikling og vekst er basert på det markedet vil ha.

Vi har hatt gleden av å levere de nye nettsidene til Sápmi Park i Karasjok. Nettsidene er en smakebit av hva du kan oppleve i hjertet av Finnmark, og vi håper dette bidrar til økt reiselyst også innad i fylket.


Turistinformasjonen vil i sommer drives av Kaja, Anneli og snart også Siri, i tillegg til ekstrahjelp.


Årets brosjyre har ankommet fra trykkeriet og er lagt ut i turistinformasjonen. Brosjyren er også klar for nedlasting.


Det er enkelt å legge inn en bedrift på våre nettsider. Det er faktisk gjort på 1-2-3, og vi har laget en liten "bruksanvisning" for hvordan det gjøres. Du trenger verken brukernavn eller passord.


Våre nettsider har bokstavelig talt gått ut på dato. Derfor er nye sider under utvikling. Vi har kommet så langt at de nye sidene allerede er publisert på internett.


I et samarbeid med Boreal har vi gleden av å informere om Nordkappekspressen - det vil si 6 daglige bussavganger til Nordkapp.


Dette er vårt første nyhetsbrev på svært lang tid. Vi befinner oss i en oppbyggingsfase hvor mange ting skjer, og mye er under utvikling. Dette vil i stor grad påvirke dere som aktører og partnere, derfor er vi opptatt av å holde dere informert. Av den grunn er det gledelig at vi har fått et system for nyhetsbrev på plass.