×

Merknad

Google Geocoding API error: The request was denied.

Nordkapphallen

Det nordligste av Europa

I flere hundre år har Nordkapp på 71°10' 21 tiltrukket seg eventyrlystne mennesker fra alle kanter av verden. Målet er  felles - å nå ut til Europas nordligste hjørne. "Globusen", oppført i 1978, er symbolet på Nordkapp som en global møteplass. Her møtes mennesker fra hele verden og deler opplevelsen av Nordkapp sin allmektige storhet og skjønnhet. Opplevelsen av å være på toppen av Europa. I dag står Nordkapphallen forankret på klippen ruvende 308 m.o.h. og gir oss ly mot naturkreftene ved den siste front mot ishavet.

Nordkapphallen holder åpent året rundt, og er et servicesenter for besøkende til Nordkapp. Hallen inneholder et mangfold av fasiliteter. Supervideografen viser filmen "Nordkapps 4 årstider" av Nordisk Film. I den underjordiske tunnelen finnes utstillinger fra Nordkapps lange historie som reisemål. St. Johannes Kapell er verdens nordligste økumeniske kapell og i kombinasjon med "Nordkapp Suiten", et populært sted for bryllupsarrangementer. En spennende souvenir- og gavebutikk tilbyr et mangfoldig utvalg.

Restaurant Kompasset tilbyr god mat og fantastisk utsikt mot Nordishavet. Med 250 sitteplasser har restauranten god kapasitet for arrangementer og banketter. Grotten har 350 sitteplasser og kan benyttes til ulike arrangementer som konferanser, konserter og lignende. Kaffehuset er et hyggelig sted for en god kopp kaffe og nystekte vafler. 

Adresse

  • Postnr.: 9764
  • Sted: Nordkapp

Kontakt

  • Telefon: +47 78 47 68 60
  • Fax: +47 78 47 68 61
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del med andre


Notice: Only variables should be passed by reference in /home2/inordkap/public_html/administrator/components/com_zoo/framework/helpers/user.php on line 251

Notice: Only variables should be passed by reference in /home2/inordkap/public_html/administrator/components/com_zoo/framework/helpers/user.php on line 251

På kartet

Åpningstider

Man - Fre 09:00 - 16:00

Ring oss

+ 47 78 47 70 30

Kom innom

Fiskeriveien 4, Honningsvåg