Bestillingsvilkår

BOOK FINNMARK er ansvarlig for deg som kunde når du bestiller din opplevelse gjennom oss. Vi sørger for at du får nødvendig informasjon før reisen og tar kontakt med deg dersom det oppstår vesentlige endringer vedrørende din bestilling. Dersom du har behov for å kontakte oss før eller under reisen, er vi tilgjengelig mandag-fredag 09.00-16.00. Vi kan kontaktes via telefon (+47) 78 47 70 31 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Bestillingsvilkår

Bookingsystemet håndterer bestillinger til og med 9 personer. Du kan bestille fram til kl. 16:00 dagen før ankomst Din bestilling er bekreftet når du mottar bekreftelse med reservasjonsnummer. Vi anbefaler alle våre kunder å skrive ut bekreftelsen og ta denne med på reisen. Du må være minst 18 år for å gjøre en bestilling gjennom BOOK FINNMARK.

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer når bestilling gjennomføres. BOOK FINNMARK er ansvarlig for selve transaksjonen, og at korrekt beløp trekkes fra din konto. Oppstår det problemer med ditt kredittkort, vil vi ta kontakt med deg. Oppnår vi ikke kontakt, vil bestillingen bli kansellert. Alle personlige opplysninger gis på en kryptert side (SSL 128 bit) hvor det er sikkert å oppgi opplysninger om deg selv og ditt kredittkort. Kun BOOK FINNMARK og leverandør av det produktet du har bestilt vil ha tilgang til ditt navn og din kontaktinformasjon.

Avbestilling/endring fra din side

For å avbestille eller endre din bestilling, må du ta direkte kontakt med BOOK FINNMARK.

- Avbestilling kan gjøres frem til 7 dager før ankomst med full refusjon.

- Avbestilling etter dette gir ingen refusjon.

- En endring fra din side betraktes som en avbestilling.

Enkelte av våre underleverandører og samarbeidspartnere opererer med andre avbestillingsvilkår i tillegg til våre. Dette gjelder spesielt ved bestilling av flyreiser og leiebil. I disse tilfellene vil du få opplyst egne reglementer når du bestiller. BOOK FINNMARK har ingen kontroll over den valutakursen som vil bli beregnet for refusjon til kredittkort og kan ikke ta ansvar for eventuelle tap ved svingninger i valutakurs. Vi gjør oppmerksom på at BOOK FINNMARK ikke betaler eventuelle kostnader for internasjonal bankoverføring. Gebyret dekkes av refusjonsbeløpet (ca. 100 NOK ved bruk av internasjonal bankoverføring). Dersom en refusjon krever manuell bankoverføring mellom leverandør, kunde og Book Finnmark eller ved uforholdsmessig sen kansellering / reklamasjon fra din side, kan det forekomme et kanselleringsgebyr på opptil NOK 250. Gebyret dekkes av refusjonsbeløpet.

 

Avbestilling/endring av pakker fra din side

For å avbestille eller endre hele pakken før 40 dager før avreise gis refusjon av hele beløpet. Avbestilling av hele pakken mellom 40 og 14 dager før avreise gis refusjon på 50% av reisens pris. Avbestilling av hele pakken 14 dager eller senere gis ingen refusjon.

Forsikring/avbestillingsbeskyttelse

Vi anbefaler alle våre kunder å sørge selv for gode forsikringsavtaler før reisen, i tilfelle sykdom, reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

Våre underleverandører

Vi er ansvarlig for at våre underleverandører får betalt for det du har bestilt gjennom oss. Våre underleverandører er ansvarlig for hver sin del av ditt program, herunder fullstendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning osv, som er i overensstemmelse med de til en hver tid gjeldende lover og regler som får anvendelse for leverandøren.

Kanselleringer/vesentlige endringer fra vår side

Kanselleringer/vesentlige endringer kan forekomme ved:

  • forhold vi eller underleverandør ikke er herre over; f eks værforhold, havari, arbeidskonflikter osv.
  • at betingelser ikke er oppfylt; f eks forbehold om minimum antall deltakere osv. Dersom slik kansellering/vesentlig endring skjer, og du ikke aksepterer det eventuelle alternativ du måtte få på stedet, tilbakebetaler vi 100%. For å kunne gi deg en best mulig opplevelse, forbeholder vi oss imidlertid retten til å foreta mindre justeringer i turopplegg. Slike justeringer kan forekomme f eks pga. vær- og føreforhold.

Grupper

BOOK FINNMARK hjelper deg gjerne dersom du ønsker å bestille for en gruppe. Ta i så fall kontakt med oss per telefon eller e-post.

Reklamasjoner

Hvis du opplever feil eller avvik underveis i forhold til de reisedokumenter du har mottatt, og forholdet ikke kan rettes opp på stedet, vennligst ta skriftlig kontakt med BOOK FINNMARK så snart som mulig. Dersom vi ikke blir enige, kan du henvende deg til Reklamasjonsnemnda for Selskapsreiser, postboks 2924 Solli, 0230 Oslo. For mer informasjon, se: www.reiselivsforum.no

Vi ønsker deg velkommen til Finnmark!

BOOK FINNMARK
Org nr: 965 509 089
Fiskeriveien 4D, 9750 Honningsvåg
Tlf: +47 78 47 70 31
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.