Book Finnmark AS har ansvar for å videreformidle din bestilling til leverandør, som er ansvarlig for gjennomføring av aktivitet, utleie eller leveranse av overnatting i tråd med din bestilling. Vi sørger for at du får informasjon før ankomstdato og vår leverandør tar kontakt med deg dersom det oppstår vesentlige endringer eller kansellering vedrørende din bestilling. Avtalen kan gjelde booking av overnatting og aktivitet eller ved kjøp av andre produkter og tjenester, eller i en kombinasjon av disse.

Din booking er bekreftet når du mottar bekreftelse på e-post med referansenummer. Vi oppfordrer våre gjester til å printe ut bekreftelsen og ta den med på din reise. Du kan også vise frem bekreftelsen elektronisk på nettbrett eller mobil. Du må være minst 18 år for å gjøre bookinger via oss. Det er også mulig å booke på telefon eller e-post, og det vil da påbeløpe en serviceavgift. Dersom du har behov for å kontakte din leverandør før, under eller etter ankomst dato vil du finne kontaktinformasjon på bookingbekreftelsen eller på leverandørens hjemmeside. Du kan også kontakte oss direkte via e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Betaling og sikkerhet

Betaling skjer når bestilling gjennomføres. Book Finnmark AS er ansvarlig for selve transaksjonen, og at korrekt beløp trekkes fra din konto. Oppstår det problemer med ditt kredittkort, vil vi ta kontakt med deg.  Oppnår vi ikke kontakt, vil bestillingen bli kansellert. Dersom betalingen ikke ble fullført fra din side vil det ikke bli opprettet noen bestilling. Alle personlige opplysninger gis på en kryptert side hvor det er sikkert å oppgi opplysninger om deg selv og ditt kredittkort. Kun Book Finnmark og leverandør av det produktet du har bestilt vil ha tilgang til ditt navn og din kontaktinformasjon. Denne informasjonen vil bli brukt for håndtering av din bestilling (endring/kansellering av booking).

Avbestilling/endring fra din side

For å avbestille eller endre din bestilling, må du ta direkte kontakt med oss i Book Finnmark. Avbestilling gjøres ved å kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Dersom avbestillingen gjøres mindre enn 7 dager før ankomst bes du kontakte både leverandøren og Book Finnmark. Book Finnmark har ingen kontroll over valutakursen som beregnes ved refusjon til kredittkort og tar ikke ansvar for eventuelle tap ved refusjoner som følge av endret valutakurs. Vi gjør oppmerksom på at Book Finnmark ikke betaler eventuelle kostnader for internasjonal bankoverføring. Gebyret dekkes av refusjonsbeløpet. Betalingsgebyr til kortinnløser og kreditkortselskap refunderes ikke.

Følgende tidsfrister gjelder: 

  • Avbestilling kan gjøres 7 dager før ankomst med full refusjon
  • Avbestilling mellom 6 og 0 dager før ankomst/oppstarttidspunkt gir ingen refusjon

En endring fra din side betraktes som en avbestilling.

Enkelte av våre leverandører og samarbeidspartnere opererer med andre avbestillingsvilkår i tillegg til våre. I disse tilfellene vil du få opplyst om disse vilkårene når du bestiller.

Egne betingelser for booking av overnatting: 
  • Innsjekk og utsjekk: Overnattingstedet står til din disposisjon fra kl. 15.00 på ankomstdag. På avreisedagen må rommet forlates senest kl. 12.00. Rommet er reservert for ankomst senest kl. 18.00. Kommer du senere, må du varsle overnattingsstedet på forhånd.
  • Ansvar for skade:Gjesten, eller den som står som garantist for rommet/leilighet/hytte, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene.

Forsikring / avbestillingsbeskyttelse

Vi anbefaler alle som besøker vår landsdel til å sørge for gode forsikringsavtaler før avreise, i tilfelle sykdom, tap av reisegods, ulykke, ansvar og lignende.

Våre leverandører

Vi er ansvarlig for at våre leverandører får betalt for det du har bestilt gjennom oss. Våre leverandører er ansvarlig for å gjennomføre din bestilling i tråd med gjeldende lover og regler som kommer til anvendelse for leverandøren, herunder at leverandøren har nødvendige forsikringer, tillatelser, utstyr, bemanning osv.

Kanselleringer/vesentlige endringer fra vår side

Kanselleringer / vesentlige endringer kan forekomme ved:

  • Forhold vi eller leverandør ikke styrer; f. eks. værforhold, havari, arbeidskonflikter og tilsvarende.

  • At betingelser ikke er oppfylt; f. eks. forbehold om minimum antall deltakere. For de fleste turer er det satt en minimum på antall deltakere til 2 fullbetalende personer. Merk at minimum antall deltakere kan stige opp til minimum 4 fullbetalende personer for båtturer og reiser som inkluderer transport. 

Dersom slik kansellering / vesentlig endring skjer, og du ikke aksepterer det eventuelle alternativ tilbud av leverandør du måtte få på stedet, gir vi full refusjon. For å kunne gi deg en best mulig opplevelse, forbeholder vi oss imidlertid retten til å foreta mindre justeringer i opplegg fra leverandør. Slike justeringer kan forekomme pga. stengte veier, vær- og føreforhold. Book Finnmark har ingen kontroll over valutakursen som beregnes ved refusjon til kredittkort og kan ikke ta ansvar for eventuelle tap av midler. Vi gjør oppmerksom på at Book Finnmark ikke betaler eventuelle kostnader for internasjonal bankoverføring. Gebyret dekkes av refusjonsbeløpet. Betalingsgebyr til kortinnløser og kreditkortselskap refunderes ikke. Book Finnmark er ikke ansvarlig for forsinkelser i refusjon som skyldes betalingsleverandør eller eksterne forhold. 

Grupper

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å bestille for større grupper.

Prisgrupper

Leverandøren bestemmer prisnivået og aldersgrensen for barn- og ungdomspris. Studentpris gjelder kun med gyldig studentkort. Pensjonist/Honnør rabatt gjelder for gjester fylt 67 år eller over med gyldig honnørkort. Nødvendig dokumentasjon må fremvises ved ankomst. Eventuelle rabatter og prisgrupper er leverandørens ansvar.

Reklamasjon

Eventuelle reklamasjoner eller andre anførsler knyttet til det enkelte arrangement for leverandør må rettes til vedkommende leverandør. Book Finnmark  har intet ansvar knyttet til det enkelte produkt. Book Finnmark har kun ansvar for å videreformidle din bestilling til leverandør, som er ansvarlig for gjennomføring av aktivitet, leveranse av overnatting eller utleie av utstyr i tråd med din bestilling. Det er leverandøren som skal sørge for at både sikkerhet og leveransen av produktet er i tråd med beskrivelsen.

Book Finnmark har ikke ansvar for eventuell syke i forbindelse med båt- eller bilturer. Book Finnmark står ikke ansvarlig for at du får se nordlys ved nordlystur eller hval ved hvalsafari, eller andre attraksjoner som avhenger av vær eller natur. Vi oppfordrer reisende til å ta seg god tid og gjerne til å oppsøke naturopplevelsen flere ganger.


Velkommen til Arktiske eventyr i Finnmark! 


BOOK FINNMARK

Åpningstider

Man - Fre 09:00 - 16:00

Ring oss

+ 47 78 47 70 30

Kom innom

Fiskeriveien 4, Honningsvåg