Boreal Transport

Vi kjenner hver eneste sving i Nord-Norge!

Boreal Transport Nord AS har 6 avdelinger i Finnmark, fire avdelinger i Nordland, samt en avdeling i Troms. Vi disponerer en stor moderne flåte av busser, hurtigbåter og ferger. Slik kan vi betjene de fleste steder i vårt fylke, og samtidig gi våre passasjerer den beste service.

 

Tradisjoner

Boreal Transport Nord AS viderefører lange tradisjoner. Finnmark Fylkesrederi ble etablert i 1916 og utvidet i 1937 med rutebusser. Siden 1956 har vi også fraktet turister til Nordkapp.

Helgelandske er mer enn et transportselskap. Det er en levende kultur med over 300 stolte medarbeidere, og har vært bindeleddet helgelendinger imellom siden 1867. Helgelandske er døråpneren for utlendinger til en usigelig vakker landsdel - vi tør påstå at ingen kjenner Helgeland som oss!

Med tillegg av våre avdelinger Harstad, Vesterålen og Lofoten er vi en av de ledende selskaper innen chartertrafikk, både på sjø og land i Nord Norge.

 

Mer enn forventet!

Boreal Transport Nord AS tilbyr pålitelige og kostnadseffektive løsninger innen kollektiv transport og turopplevelser.

Vår visjon er å være en foretrukket langsiktig samarbeidspartner, som bidrar til å øke mobiliteten ved å yte service utover det forventede.

 

På landeveien....

Boreal Transport Nord AS har følgende avdelinger:

FFR/Finnmark: Kirkenes, Vadsø, Lakselv, Alta, Hammerfest og Nordkapp.
Harstad Buss/Troms : Harstad
Vesterålen og Lofoten Buss/Nordland: Sortland, Leknes
Helgelandske/Nordland: Sandnessjøen

 

...og til sjøs...

Boreal Transport Nord AS er en av Nord Europas mest erfarne hurtigbåtoperatører.

Våre høyhastighets katamaraner brukes til rutetrafikk mellom øyer og fjorder i Nord Norge, spesielle rundreiser og ulike charterturer.

Kontakt

  • Telefon: +47 78 47 58 40
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del med andre