VISIT NORDKAPP
Turist på egen øy
FOTO: MAGNUS KRISTIANSEN
Image is not available
VISIT NORDKAPP
Turist på egen øy
FOTO: KJELL BENDIK PEDERSEN
Image is not available
Slider

Takk for alle henvendelser til deltakelse på "Turist på egen øy". Vi har fått overveldende mange forespørsler, og har nå stoppet for bookinger. Leverandørene er fortsatt tilgjengelige, og vi oppfordrer til å oppleve reisemålet på egenhånd. 

Opplev Nordkapp som en turist - utforsk Magerøya sammen med våre reiselivsleverandører! 

Turist pa egen y Kjell Bendik Pedersen

Benytt deg av tilbudet som "Turist på egen øy" enten du er mannen i gata, en skoleklasse, forening, kjærestepar eller en vennegjeng. Konseptet «Turist på egen øy» gir lokalbefolkningen muligheten til å oppleve vår fantastiske reiselivsdestinasjon, og bli kjent med hva som tilbys helt på toppen av Norge!

Takket være bidrag fra Nordkapp Kommune, Rica Eiendom, Repvåg Kraftlag og Grieg Seafood gis lokalbefolkningen muligheten til å oppleve de ulike tilbudene helt gratis, eller til en rabattert pris, samtidig som bedriftene får dekket sine kostnader.

Informasjon om priser og egenandel for de ulike målgruppene:

  • Barnehage (ingen egenandel)
  • Skoleklasser (ingen egenandel)
  • Grupper med spesielle behov (ingen egenandel)
  • Lag og foreninger (30 % egenandel)
  • Lokalbefolkning (50 % egenandel)

Prisene på de ulike aktivitetene er oppgitt i fullpris. 

Sjekk hvilken aktivitet og opplevelse som kan passe ved å klikke på knappen «aktiviteter og opplevelser». Der finner du et variert tilbud som er tilpasset de ulike målgruppene. Når du har funnet ønsket opplevelse eller ønsker mer inspirasjon ber vi deg kontakte oss på info@northcape.no eller på telefon 78477030. NB: Tilbudet gjelder så lenge prosjektmidlene strekker til, derfor er det førstemann til mølla!  

 

 

 turistegenoy